Hur raderar jag mitt konto?

Om du önskar radera ditt konto hos oss, vänligen klicka här för att kontakta oss via mejl (gdpr@nwt.se). För att vi ska kunna bekräfta att det är du som äger kontot så måste e-postadressen du skickar din begäran från vara densamma som är registrerad på kontot du önskar radera. När vi mottagit och hanterat din förfrågan så kommer du få ett mejl som bekräftelse på att ditt konto är raderat.

Om du har en aktiv prenumeration så kommer den avslutas efter innestående period, varefter ditt konto kommer att raderas. Om du har en PLUS-prenumeration kan du själv avsluta den genom att logga in på Mitt konto här. För andra prenumerationer, kontakta vår kundtjänst.

Observera att detta inte går att ångra efter att din begäran har behandlats av oss, så om du önskar att ta del av våra tjänster igen så måste du registrera ett nytt konto.